søndag 19. mars 2017

Trollingsnacks fra USA



Nylig kom det en forundringspakke til Team Propell fra Trinidad Tackle Company og Optimizer Lures. Her var det trollingskjeer fra Optimizer, Anchovy-agnskaller og Trinidad-dodgere som vi har fått til testing.

Det spesielle med Optimizer-skjeene er at de er laget for høy fart. De kan faktisk ikke fiskes under ca 2,6 knop. Da vil de legge seg i overflata melder Optimizer selv. Til gjengjeld skal de tåle veldig høy fart. Over 5,5 knop ifølge produsenten selv. Det bør gjøre dem velegna til å leite laks og ørret med både i ferskvann og i sjøen, og de bør fungere godt i dårlig vær og mye bølger da de har et stort fartsspekter. Skjeslukene kommer i 3- og 4-toms utgave og fargespekteret er stort og det er mange utgaver i UV. Disse skal testes ut både på Vänern og i Østersjøen.  Se alle fargene her.

Anchovy-skallene er laget i UV og finnes i fem forskjellige farger. Alle har stang til å tre gjennom og stive opp fisken. Se hele fargespekteret her. 

Dodgerne er laget i rustfritt stål, finnes i mange fargeutgaver og har fartsregister fra 0,9-2,6 knop ifølge Trinidad Tackle Company. Se alle variantene her.

Ingen kommentarer: