onsdag 30. april 2014

Knalldag på Kapp Verde

Vi startet tidlig. Jeg fikk en marlin på ca 250 pund (113 kg) først på standup-fiske/stående fiske (se bildet).

Deretter fikk Johnny Braata en fin marlin på 250 pund som ble fightet i stolen. Så var det Lasse Pettersen sin tur. Han landet en fin marlin på 130-150 pund.

Så lyktes det endelig for Morten Hall. Etter over 30 minutters stående blodslit kom det opp en marlin på ca 400 pund (ca 180 kilo). Stor glede. Vi hadde også tre hugg som ikke satt i dag.

Til slutt var det min tur igjen og da gikk det på en bra marlin på ca 450 pund (over 200 kilo) som ble fightet på tungt utstyr fra stolen. Denne gikk som et lokomotiv opp foran båten og kaptein Matthias måtte kjøre etter fisken i 8-10 knop. Deretter vendte fisken og gjorde noen ville hopp bak båten. Dessverre slapp den, men for en kamp...
Nå middag - mer fiske i morgen og fredag.

Marlin-action

I dag fikk Johnny Braata en marlin på 350-400 pund på morgenen på Kapp Verde. Så var det Lasse Pettersen sin tur. Han fikk denne marlinen på 300 pund på stand up (ca 136 kilo). Bildet er tatt med undervannskamera. Deretter ble det masse action. Morten Hall fikk på en fin fisk som slapp rett før vi fikk tak i fortommen. Fisken regnes som fanget når man tar i fortommen da all fisk slippes fri. Samtidig som Morten kjørte fisken tok det enda en marlin. Den slapp etter ca 30 sekunder.
Litt seinere på dagen mistet Tom en marlin etter under ett minutt. Ikke helt stang inn i dag, men vi har to glade gutter som har fanget sin første marlin.