onsdag 11. januar 2017

Nytt Raymarine-team i Norge

LAKSE-JEGER: Alexander Graarud
 med en flott Vänern-laks tatt 19. desember i fjor.

Foto: Jørn Anders Klerud

Alexander Graarud i Team Trømborg har inngått en avtale om samarbeid med Raymarine. Båten til Team Trømborg skal utstyres med Raymarine-elektronikk egnet for fritidsfiske. Ifølge General Manager i Raymarine Norge, Rolf Fossumstuen skal Galia 630-en til Team Trømborg også til tider brukes av Raymarine til testing av utstyr og opplæring.

Raymarine-ambassadør Team Propell ønsker Team Trømborg velkommen på laget og vi gleder oss til samarbeid og fisketurer.

De andre Raymarine-ambassadørene i Norge er: Atle Knapp, Espen Knai, Alexander Degvold, Roger Nilsen, Espen Abrahamsen, Steinar Andersen, Bjørn Tore Kjølholt og Kjell Haugland.

Det er mye forskjellig fiskeerfaring i gruppa. Knapp, Knai, Degvold og Haugland kjører mye trolling på Mjøsa. Nilsen, Abrahamsen og Andersen fisker mye variert i saltvann. Kjølholt er fluefisker og fisker mye sjøørret. Tom Høgseth, kaptein i Team Propell fisker hovedsakelig etter ørret, laks og kveite.

Jeg har fått noen spørsmål fra folk om Raymarine-samarbeidet og tok derfor en telefon til Rolf Fossumstuen i Raymarine.

- Hvorfor knytter dere så mange båter til dere i Raymarine?

- Vi har satset mer på navigasjonssiden enn ekkoloddsiden. Vi ønsker nå å satse mer på ekkoloddbiten og bruken av Raymarine-utstyr til fiske.

FULL OVERSIKT: I Team Propells
båt er det bla montert to skjermer.
En Raymarine eS128 og en eS97. 

Han forteller at de har hatt ambassadører i seiling. Nå ønsker Raymarine å ha tettere kontakt med fiskere og få direkte tilbakemeldinger fra brukere av utstyret. Fossumstuen sier også at de feks må ha en del trollingbåter for å få nok tilbakemeldinger. 

- Skal dere ha flere ambassadører?

- Vi klarer ikke å håndtere flere nå.

- Hva skal ambassadørene gjøre?

- De skal være vår finger i jorda. De skal også kunne hjelpe andre Raymarine-brukere med praktisk bruk av utstyr og spørsmål om Raymarine-utstyr. Ambassadørene skal også delta på messer og er medhjelpere i Raymarine-cupen. 

Til slutt forteller Fossumstuen at det blir Raymarine-cup også i 2017 med fire konkurranser.

Les også: Slik er Team Propell-båten utstyrt
Les også: Her har Roger håkjerring på kroken | Atle Knapp: Slik finner du storørreten | Knallfiske for Knai | Degvold vant Raymarine-cupen | Rå fiskebåt til Andersen | Trømborg med storlaks