søndag 14. januar 2018

Ghost sideparavaner og Rhino-agnskaller

HYGGELIG BESØK: Alexander Graarud
med et sett Ghost-paravaner. Selges i par
med forskjellig farge til styrbord-
og babord side.

Fredag ettermiddag kom Alexander Graarud i Team Trømborg innom med litt fiskegodis. Flere farger av Rhino-agnskaller i størrelse large til meg, og to sett med Ghost Supracruz-sideparavaner i størrelse medium til fiskemakker Tord Fladeby.

Jeg har Ghost-paravaner fra før, og kan ikke få fullrost dem. Les mer her. Paravanene som ble kjøpt hos Trollingcenter er nå forbedret. Splitringen til klypene er nå stor nok til at klemmen kan justeres strammere. Da jeg kjøpte Ghost-paravaner i fjor samme sted måtte splitringen byttes ut.

NYE AGNSKALLER: Rhino large
 i UV, glow og chrome.

De nye Ghost-paravanene skal være med til Trolling Master Bornholm i slutten av april da jeg og Tord tar turen nedover. Vi fisket med dem der i grov sjø i fjor, og det fungerte veldig bra. I Danmark kan du ikke fiske med planerboard innenfor 3 sjømil fra land, og da er det greit å ha med gode paravaner.

Les også: Her vant dansk team Trolling Master i 2017

Rhino-agnskallene skal testes ut på stor agnfisk. Stor agnfisk = stor fisk, ihvertfall er det teorien. Hvis du lurer på hvordan diger sik kan gå i stor agnskalle (Jackpot), så ta en kikk under.