tirsdag 24. april 2018

Nydelig film om sjøørretfiskeVår = sjøørrettid. Varmen kommer, fisken blir aktiv og fiskesuget melder seg. Det blir ikke bedre av å se denne filmen fra Thorbjørn Molstad (40). Nydelige bilder og veldig godt redigert.

IT-konsulenten Thorbjørn er lidenskapelig fluefisker og bor på Keyserløkka i Oslo.

- Hva slags fiske bedriver du?

- Har kjørt på fluefiske aller helst innenlands, men fisker gjerne i havet når isen ligger i skauen og på fjellet. Tørrfluefiske er favoritten, men kan åpne nymfeboksen uten å få dårlig samvittighet. Fisker aller helst i Hallingdal, enten i en sakteflytende elv eller i vann rundt eller over tregrensa, skrive Thorbjørn til meg.

- Hvor ofte er du ute og fisker:

- Etter å ha prøvd meg på et langt og innviklet svar så fant jeg ut at det eneste riktige er: Så ofte jeg får lov av kona.

- Du lager veldig fine filmer. Har du drevet mye med det?

- Først og fremst takk. Jeg er så heldig å fiske med flere som er veldig flinke på foto/video og har lært masse av dem. Kamera har vært med på tur i lang tid, men før 2016-sesongen bestemte jeg meg for å filme mer aktivt og sette meg noen mål for hva jeg ville lage. Fisken er dog dårlig på å ta regi så det blir ikke alltid som planlagt.

Thorbjørn Molstad ikke bare filmer selv, han redigerer også.

Se også: Sjørøyefiske på Grønland
Klar for litt humor? Når alt går til helvete på fisketuren

Jeg er glad i å lage fiskefilmer selv, og har du lyst til å ta en kikk så finner du flere på filmsiden og alle videoer på YouTube. Har nok litt å strekke meg etter hvis jeg skal sammenligne med filmen over. Her kan du se flere fiskefilmer laget av Thorbjørn Molstad.

Lik og følg @teampropell på Facebook
Les mer om: Sjøørret | Fluefiske | Video