mandag 7. januar 2019

Fikk to lakser på 14 kg i Østersjøen

FLOTT VILLAKS:  Sami Heiskanen
 med mandagens storlaks på ca 14 kg.
 
Foto: Johan Abelsson

Fiskeguide Johan Abelsson har hatt med seg agnfiskspesialisten Sami Heiskanen og Patrik Lindström i båten søndag og mandag. De har jaktet laks i Østersjøen utenfor Simrishamn.

Søndag var fisket tregt, og trioen mistet et par fisker og fikk en sjøørret på formiddagen, skriver Abelsson på Facebook. Så mot slutten av dagen kom et skikkelig godt hugg.

- En rå storlaks som tok en Ismo Magnum i overflaten. Laksen ble veid til 14,2 kg og var finneklipt.

STORLAKS: Patrik Lindström
og Sami Heiskanen med søndagens laks på 14,2 kg.
  
Foto: Johan Abelsson

Mandagens fiske startet med et dobbelthugg med lakser som lot seg lokke av lauer fisket i agnskaller i overflaten. Begge fiskene som ikke var av de aller største ble håvet. Så på ettermiddagen smalt det skikkelig til med storlaks igjen.

- En bra slutt på to dagers fiske. Sami fikk denne superlaksen på min Mooching-stang med fluesnelle. Fantastisk villaks på over 14 kg som vi slapp ut igjen etter en fin fight. Vi så fisken på ekkoloddet og Sami heiste riggen 3 meter. Da hugg laksen på en Knosa stive bak en Bechold-flasher. Laksen stakk over 150 meter i første utras. En bra dag med 3 landede lakser.

Det er ingen tvil om at sesongen ser lovende ut i Østersjøen, og Team Propell gleder seg som bare det til å delta i Trolling Master Bornholm i vår.Lik og følg gjerne @teampropell på Facebook
Se fiskeguidens beste tips for laksefiske i Østersjøen
Les mer om: Østersjøen | Laks