lørdag 27. april 2019

8. plass i Trolling Master Bornholm

LØRDAGENS STØRSTE:
Tord Fladeby med laks på 8,49 kg.

To glade og slitne fiskere kom søndag hjem til Norge igjen. Etter å ha fisket fullt de to første dagene med 4 lakser hver dag klarte vi å få 3 godkjente lakser lørdag i verdens største trollingfiske-konkurranse.

Jammen holdt ikke det til å klatre én plass på lista, og vi endte dermed på 8. plass i kategorien beste båt i Trolling Master Bornholm. Laksene lørdag veide 4,97, 5,35 og 8,49 kg. Vi fikk også en laks som var for kort i begge ender.

Vi er superfornøyde med resultatet. Tord Fladeby og jeg har deltatt i Trolling Master Bornholm to ganger før årets konkurranse. Vi startet med delt sisteplass i 2017 og kom på 31. plass i 2018.

Det som fungerte best for oss var Oki-flasher og Rhino-gummifisk fisket via dyprigg. Vi hadde også flere lakser på Ismo Magnum.

PS! Har du lyst til prøve trollingfiske så har jeg en knallfin båt til salgs

Det var 420 team med i konkurransen i år. Det var det finske teamet Satunnaiset Saaliit 1 med skipper Tomi Kolsi som vant beste båt-kategorien. Den største laksen - og 100.000 danske kroner - var det danske Erik B. Larsen som fikk med en laks på 19,46 kg.

Vi sender også en stor gratulasjon til A-Team som fikk den største laksen lørdag. Den veide 17,03 kg og ble fightet av Knut Einar Havn.

Slik gikk fisket for oss på dag 1 og dag 2.

Her kan du se resultatene fra Trolling Master (lenkene virker ikke på mobil).

Les mer om Trolling Master