søndag 5. november 2017

Nytt fiskeutstyr til Trolling Master Bornholm

VIVTEK XXL:
Her er det plass til storlaks.
 

Team Propell bestående av Tom Høgseth og Tord Fladeby er påmeldt til Trolling Master som går av stabelen våren 2018. Det er en fiskekonkurranse etter laks i Østersjøen, og der går det diger fisk. Da gjelder det å ha rett utstyr om vi skulle ha mer flaks enn i fjor. Da var fiskelykken dårlig.

Les også: Slik gikk Trolling Master for Norge i 2017
Les også: Fikk gigantlaks

Ny diger håv er derfor kjøpt inn. Valget falt på en Vivtek-håv med knuteløst nett i nylon. Dette er skånsomt om man skal sette ut igjen fisk, og det er mindre motstand i vannet enn et gumminett. Håven ble kjøpt hos Larvik Fiskesport.

Etter det jeg har hørt er Vivtek konkurs, og jeg er usikker på om disse produktene blir å få kjøpt fremover.

Vivtek-håv, XXL:
  • Teleskopisk håndtak
  • Åpning håvnett: 75 x 95 cm
  • Transportlengde: 175 cm
  • Full lengde: 250 cm

HÅVHOLDER: LMP har fester for
 fleksibel montering på rekka av båten. 

Diger håv tar også plass i båten. Måtte derfor skaffe en en håvholder også. Her falt valget på en LMP-holder som ble kjøpt hos Villmarksbutikken. Veldig kjekt å ha håven ut av veien når man fisker, og det skal være lett og raskt å få tak i den når storfisken biter.

KLAR:  Tom er vill i øynene
og klar for Trolling Master.
Vi gleder oss og håper på
bedre fiske enn i fjor. 

Ønsker du å være med i Trolling Master så gjelder det å forte seg. Plassene går unna i racerfart. Søndag kveld var det 294 påmeldte, og maks deltagerantall er 350. Se deltagerlisten her. Ekstra gledelig er det at det er ny rekord i antall norske båter i 2018. Vi håper det blir enda flere.