AMT 215 PH


KNALLBÅT:
AMT 215 PH med 200 HK Honda.
Ekvipasjen transporteres på
en Svela B26XE båthenger. 

Team Propell fisker med en AMT 215 PH (ny overligger fra 2018 kjøpt våren 2019) med en 200 HK Honda kjøpt hos Krogstadfjorden Marina i Råde.

Båten har et utall av forvaringsrom og luker, og kvaliteten er meget god helt ned på detaljene.

Båten er utstyrt med Simrad-elektronikk. Det sitter innfelt en 12 tommers Simrad NSS EVO3S i dashboardet og en Simrad NSS EVO3S på monteringsarm ved siden av. Autopiloten er en Simrad AP44 med Precision 9-kompass, innfelt AP44 autopilotkontroller og Simrad WR10 trådløs fjernkontroll. VHF-en er en Simrad RS40 med AIS-mottak. Ekkoloddgiverne er en Active Imaging 3-i-1-giver og en Airmar TM150M som begge er koblet til Simrad-skjermene. Det er også montert inn en Fish Hawk X4D som jeg har lært meg å like veldig godt. Den gir trygghet for at du fisker med riktig fart gjennom vannet på alle dyp. Du leser rett og slett av farten gjennom vannet og temperaturen i overflata og nede ved dypriggloddet.

Les også: Slik ble båten rigget

I båten er det dobbelt batterisystem. Det er ferdige batterivelgere og automatsikringer fra fabrikk inne i kabinen. Strømkabler ligger ferdig trukket flere steder. Veldig ryddig og fint opplegg. 

Det er montert en Webasto Airtop 2000-varmer. Denne har en utblåsning i kabinen og er koblet til mange utblåsninger opp mot frontruta. Genialt. Ikke noe dugg å spore i det hele tatt i regnvær. 

Det er montert ekstra takluke foran og montert kjøleelement i den store kjøleboksen. Den ligger under sittebenken for to på babord side.Ellers er det satt inn spylepumpe og ledlys til akterdekket av Krogstadfjorden Marina. De har gitt god service og har gjort godt arbeid. 

Elektronikkmontering og nydelig utført sveisearbeid i rustfritt stål er gjort av Hans Ivar Hagesveen i Team Øvre Mjøsa båt.

Jeg kjøpte Scotty 1116 elektriske dyprigger igjen, da jeg er veldig fornøyd med disse. De er kanskje ikke så fine å se på som Cannon sine, men de fungerer alltid. 

FØRSTE ØRRET I BÅTEN:
Var med i Ørretfestivalen på Mjøsa
i mai 2019 og da nappet denne
nydelige ørreten på 3,37 kg.
Det ga en 46. plass.
Bra start i ny båt. 

Kjøpte Svela-tilhenger for andre gang og kan ikke få fullrost denne tilhengeren.

Vil takke Morten Blix i Ramotech for profesjonelle og gode råd på Simrad-utstyret, og for å være tilgjengelig for spørsmål.

Her kan du lese om den gamle trollingbåten til Team Propell

Les mer om: Båter | AMT 215 PH

Ingen kommentarer: