torsdag 23. november 2017

Våre beste og mest populære fiskefilmer


Team Propell elsker ørret-, lakse- og kveitefiske, og vi liker å dokumentere og dele det med andre med filming. Da kan de beste fiskeøyeblikkene nytes igjen og igjen.

Vi filmer både over og under vann, og det har blitt noen ganske tøffe opptak tør jeg påstå. Vil du ha varsel når vi legger ut noe nytt? Lik og følg oss på Facebook, @teampropell

Sugen på å se diger kveite som tar jiggen under vann ikke bare én, men to ganger? Ta en kikk under.I Norges største innsjø Mjøsa går det diger ørret, nærmere bestemt hunderørret. Ta en kikk under.Team Propell liker å fiske med agnfisk, og vi fisker også sjøørret. Se undervannsopptak av diger sjøørret under.Har fisket på Vänern siden 2000, og der kan fisket være fantastisk selv om det nå er nede i en bølgedal. Se fra en knalltur under.Kveitefangst kan få en stakkers fisker til å ta helt av. Se en som blir så glad at han synger av full hals under.Har du sett en lagesild-stim fra Mjøsa under vann før? Eller hvordan ørret kan følge etter diger agnfisk i lang tid? Ta en kikk under. 


Fremdeles ikke lei? Flere filmer ligger på filmsiden og på vår Youtube-kanal.

Les også: Dette trenger du for å lage gode fiskevideoer