torsdag 1. mars 2018

Hurra! 1.000.000 sidevisninger!

FIN MATKVEITE:
Blogg-administrator Tom Høgseth
 med kveite på ca 16 kg fra juni 2017.

 Foto: Atle Knapp

En merkedag for Team Propell: Bloggen har passert til sammen 1 million sidevisninger. Det er kjempegøy at så mange leser bloggen, og jeg håper at dere finner nyheter, nyttig informasjon og gode opplevelser og inspirasjon fra fiskebilder og -filmer. Det er ihvertfall målet.

Første blogginnlegg ble publisert 15. juni 2008 etter at jeg kjøpte Karnicen og rigget den for trollingfiske. Frem til 2016 brukte jeg bloggen som en fiskedagbok. Så bestemte jeg meg for å gjøre mer ut av bloggen, og begynte å skrive om annet enn bare mitt eget fiske. Trafikkveksten har vært formidabel i løpet de siste snaue 2 årene. Hadde mellom 40.000 og 50.000 sidevisninger på bloggen frem til 2016, og så har det bare økt på.

Takker og bukker
Tusen takk til dere som bidrar med bilder, video, sitater og kunnskap. Uten dere så blir det mye bedre innhold. Tusen takk også til samarbeidspartnere og sponsorer av fisketeamet med Raymarine i spissen.

Første store fisketur blir Trolling Master Bornholm i slutten av april. Håper å komme utpå med båten før det, men det er mye annet som skjer i vår.

Få innlegg øverst i Facebook-feeden
Et lite tips til deg som vil bli varslet om nye blogginnlegg i Facebook-feeden. Facebooks algoritmer for hvor høyt innlegg skal komme i nyhetsfeeden din forandrer seg hele tiden. Om du vil ha Team Propells innlegg prioritert så gjør følgende. Gå inn på Facebook-siden vår. Under bildet ligger følg/følger-knappen. Klikk på den og velg «se først».

Søk i bloggen
Husk at du kan søke i bloggen oppe til venstre på PC, Mac og nettbrett. Om du er på mobil må du gå i bunnen av blogginnleggene og velge «vis nettversjon». Om du er spesielt interessert i et emne så ligger det tags under hvert blogginnlegg og i høyrespalten (i nettversjon, ikke på mobil) hvor du finner mer stoff om det samme. Eksempler: Laks, ørret, kveitefiske, båter, båttest.

Tips meg gjerne om saker på Facebook-siden

Til slutt feirer jeg med videoen i det desidert mest leste/sette innlegget. Her byr svenske Fredrik Hedström på seg selv så til de grader.  Jeg synes det er hysterisk morsomt, og det håper jeg dere gjør også:

4 kommentarer:

Team Trømborg v/Alexander Graarud sa...

Gratulerer med 1 millioner sidevisninger Tom. Mvh Alexander Graarud og Team Trømborg

Tom Høgseth sa...

Takk, Alexander. Morsomt at innleggene blir lest. Det er jo stort og smått, og mye om andre. Gøy er det uansett :-)

A-Team trolling: Frank Ronny Johansen sa...

Gratulerer med 1.000.000 sidevisninger. Fantastiske resultater du har hatt de siste 2 årene.
Grattis.

Tom Høgseth sa...

Takk, Frank Ronny 👍