fredag 26. april 2019

Full pott igjen i Trolling Master Bornholm

DAGENS STØRSTE: Laks på 10,4 kg. 

Veldig morsom dag igjen for Team Propell/Flaks. Vi var ikke borti fisk før etter kl. 13. Da kom det to enkelthugg på riggen som ga oss to lakser på rett over minstemålet, 80 cm.

Med en snau halvtime igjen før vi måtte ta opp utstyret og kjøre til havnen fikk vi først et hugg på dypriggen, og rett etterpå hylte det også i ei snelle på taket. Litt kaos i båten og vi fikk ikke tatt vekk dypriggstengene som sto igjen. Jeg fikk inn den største fisken til båten, og da dykket den under fire dypriggsnører og vaieren til den ene dypriggen. Kastet meg frem og tredde stanga under fire snører og en vaier - utrolig nok satt laksen der ennå.

Fikk pumpet den i håven kjapt og da kunne Tord kjøre sin laks. Den var feilkroket og var helt umulig å få inn til båten. Fikk tatt inn alt utstyret og kjørte opp mot vinden og rundt laksen. Da klarte vi å lure også denne laksen i håven. Snakk om - flaks!

FIN LAKS:
Tord med laks på 7,2 kg. 

Dagen ga oss dermed full pott med fire godkjente lakser, akkurat som dagen før.  De veide 10,4 kg, 7,2 kg, 5,3 kg, og 4,6 kg.  Til sammen 27,5 kg og 315 poeng. Dermed ligger vi på 9. plass før siste fiskedag.

Det kommer noe vind i morgen så starten er fremskyndet til kl. 05. Målgang i havna er kl. 11. Vi håper flaksen fortsetter, og at vi kan klare å lande laks på de få timene med fiske. Det er få poeng opp på lista - og få poeng ned på lista, så dette kan slå begge veier.

Her kan du se resultatene fra Trolling Master (virker ikke på mobil).

Les mer om Trolling Master