søndag 28. august 2016

Slik endte Mjøsa Trollingfestival og Raymarine-cupen

STORESLEM: Aleksander Degvold vant ikke bare
trollingfestivalen men tok også hjem
Raymarine-cupen. Bildet er av lørdagens fangst. 

Foto: ROLF FOSSUMSTUEN
RESULTATENE: Mjøsa Trollingfestival øverst
og sluttresultater i Raymarine-cupen nederst.

Foto: ATLE KNAPP
Aleksander Degvold i Team Fishaholic gikk seirende ut av trollingfestivalen med størst fangst over to dager. Han vant dermed også Raymarine-cupen totalt.

På andreplass i Raymarine-cupen kom Morten Martinsen og tredjeplassen gikk til A-Team trolling. Gratulerer til dere alle.

Andreplassen i Mjøsa Trollingfestival gikk til Sverre Johan Vinjusveen i Team Elin. Han fikk også helgas største ørret. En fisk på 5,340 kilo. Tredjeplassen gikk til Tom Sturla Hansen. Gratulerer også til dere. Til neste år skal Team Propell være med på flere konkurranser selv. Det gleder jeg meg til. Særlig trollingfestivalen med underholdningen og det sosiale i tillegg. Er imponert over hva klubben og Raymarine har fått til sammen.

Flott ørret i Mjøsa Trollingfestival

FIN ØRRET: Denne fisken vil nok gi en bra plassering
 i Mjøsa Trollingfestival for Atle Knapp
og Rolf Fossumstuen (bildet) fra Raymarine.
Foto: ATLE KNAPP

Atle Knapp fra Øvre Romerike Trollingklubb sendte meg dette bildet nettopp. Han og Rolf Fossumstuen fra Raymarine fikk en flott ørret på ca 3 kilo på morgenen. I tillegg har de mista en ørret på 4-6 kilo. Knapp deler også villig info: Begge ørretene tok på 60 fot på en hvit apex.

- Det er fine forhold, skriver Knapp i en tekstmelding, men legger også til at han ikke har hørt om andre som har fått fisk ennå.

Fisketiden i Mjøsa Trollingfestival går til kl. 15 i dag. Da får vi også vite hvem som vinner Raymarine-cupen. Følg med.