lørdag 26. november 2016

Aluventure 6500 CC - en rå fiskebåt
Etter samlingen for Raymarine-ambassadørene tok jeg en tur til Steinar Andersen i Ås for å se på hans Aluventure 6500 CC. Må si at jeg ble imponert. Denne båten ser ut som en skikkelig råtass.

NB! Er du mobilbruker? Snu skjermen til breddeformat og bla i bildene ved dra fingeren over bildene sideveis. 

- Dette er en veldig sjødyktig båt på alle områder. Den er stabil, myk å kjøre i bølgene og tar grov sjø godt. I tillegg er båten lett å manøvrere, sier Steinar Andersen.

Han forteller også at båten er solid bygd tvers igjennom.

Steinar var den første kunden til Aluventure og båten ble tilpasset etter hans ønsker. Dette er endringer som båtprodusenten har tatt med seg videre.

PÅ VEI TIL MESSE: Her er båten
på vei til båtmessen i Düsseldorf i januar:
 Foto: Steinar Andersen

Aluventure 6500 CC er 6,5 meter lang og 2,3 meter bred. Vekten er tett oppunder 1000 kilo. Steinar forteller at båten gjør opp mot 40 knop med Hondaen på 200 HK på hekken.

Steinar har i likhet med meg rigget båten med Raymarine-elektronikk. Vi samarbeider med Raymarine. Steinar har felt inn en eS97- og en eS128-skjerm. På taket sitter det en Quantum-radar og snart skal en Evolution autopilot på plass.

Alle Raymarine-ambassadørene har en stående avtale om å være med å fiske fra båten og den vil bli benytta. Kanskje det til og med kommer en liten testfilm etter hvert.
Her kan du lese mer om båten i Båtliv.