onsdag 6. desember 2017

Lars Thomas fortsetter å dra mjøsørret

STORFISKER: Lars Thomas Pettersen
med mjøsørret på 70 cm. 

Like sikkert som at mørket senker seg på ettermiddagen, så tikker det inn bilder på Facebook av Lars Thomas Pettersen med ørret. Intet unntak i dag. Rett etter kl. 16 la han ut et bilde av seg selv på Mjøsa med en ørret på 70 cm. Den fikk svømme videre, skriver Lars Thomas til meg. Han forteller også at fisken lot seg lure av en firetoms Tomic Tubby fisket 7 meter ned via dyprigg.

- Har du fått mye ørret i det siste, spør jeg. 

- Fått bra. Hadde sju ørreter med 3,2 kg på topp på fredag. Ellers så har det ligget på 2 til 3 ørreter per tur.

Det er nok ikke tilfeldig at Lars Thomas får mye ørret. Han er ute på Mjøsa ofte, og han går ut fra Gjøvik. 18. november hadde han knallfiske. Det og den største ørreten han noen gang har fått kan du lese mer om her. Han har også en far som er storfisker. Jan Viggo Pettersen ble dreggemester i vår med en kjempeørret. Se den her.

MJØSØRRET: Lars Thomas med en flott
 fisk på over 4 kilo. Den falt for en femtoms
 Tomic i overflata. 

Den 25. november var Lars Thomas utpå Mjøsa som vanlig og la ut følgende melding: - En laaang dag uten noen verdens ting sang på siste verset. Så smalt det. Bikker 4 kilos-grensa og dagen ble kanon.

Også tirsdag denne uka var han utpå. Lars Thomas skriver følgende på Facebook: - Ble ei fin eftasøkt i dag. Fisk ble det og. En skikkelig julegris på 3,8 kg.

Lyst til å lære deg mjøsfisk etter ørret? Her finner du eksperttipsene