onsdag 28. desember 2016

Trippelhugg på laks i Østersjøen

Foto: JOHAN ABELSSON
Fiskeguiden Johan Abelsson var ute med kunde og jaktet laks i dag. Det gikk så det suste. Rett etter kl. 11.30 meldte han følgende på Facebook:

- Trippelhugg på riggene med laks så snellene skriker. Bengt Hansson tok opp kampen og klarte å lande to 8-10 kilos lakser. Den tredje i samme størrelse slapp etter å ha hoppet fem ganger et stykke fra båten. Utrolig gøy!

Vi venter spent på flere rapporter. Følg Johans blogg her.

KLAR FOR ACTION: Kjell Are Larsen rett før han fikk satt stengene. 

Det er flere som ikke klarer å holde seg på tørt land. Kjell Are Larsen er på Vänern og jakter laks og ørret. Han skal fiske noen dager og forteller at det er en god del båter ute på Dalbjosjøen i Midtleder'n-området. Dagen endte med en mistet og to som var akkurat for små. Kjell Are melder at Team Flyt hadde full pott i dag.

Team Munken melder om full pott i dag og Team Blåman hadde også fisk i balja i tillegg til en stor villfisk.

HÅP OM FISK: Nydelig soloppgang over Stange. 
Foto: EINAR FINSTUEN

Også på Mjøsa har det vært folk ute. Einar Finstuen var utpå 2. juledag og i dag var han også ute og jaktet ørret. Kl. 12 meldte han til meg at han hadde en tokilos tatt i overflata og i 13-tida meldte han om en fisk på ca 1,5 kilo.

Einar fisket ved Helgøya: - Starta på østsida i sundet. Var så langt nord som Grefsheim-alleen, nå er jeg syd for Bergvika, skriver Einar til meg midt på dagen.

Fikk du med deg disse? Slik fisker du laks på Østersjøen | Bli en trollingmester på Vänern