lørdag 27. april 2019

8. plass i Trolling Master Bornholm

LØRDAGENS STØRSTE:
Tord Fladeby med laks på 8,49 kg.

To glade og slitne fiskere kom søndag hjem til Norge igjen. Etter å ha fisket fullt de to første dagene med 4 lakser hver dag klarte vi å få 3 godkjente lakser lørdag i verdens største trollingfiske-konkurranse.

Jammen holdt ikke det til å klatre én plass på lista, og vi endte dermed på 8. plass i kategorien beste båt i Trolling Master Bornholm. Laksene lørdag veide 4,97, 5,35 og 8,49 kg. Vi fikk også en laks som var for kort i begge ender.

Vi er superfornøyde med resultatet. Tord Fladeby og jeg har deltatt i Trolling Master Bornholm to ganger før årets konkurranse. Vi startet med delt sisteplass i 2017 og kom på 31. plass i 2018.

Det som fungerte best for oss var Oki-flasher og Rhino-gummifisk fisket via dyprigg. Vi hadde også flere lakser på Ismo Magnum.

Det var 420 team med i konkurransen i år. Det var det finske teamet Satunnaiset Saaliit 1 med skipper Tomi Kolsi som vant beste båt-kategorien. Den største laksen - og 100.000 danske kroner - var det danske Erik B. Larsen som fikk med en laks på 19,46 kg.

Vi sender også en stor gratulasjon til A-Team som fikk den største laksen lørdag. Den veide 17,03 kg og ble fightet av Knut Einar Havn.

Slik gikk fisket for oss på dag 1 og dag 2.

Her kan du se resultatene fra Trolling Master

Les mer om Trolling Master

Ingen kommentarer: