mandag 17. oktober 2016

Blue marlin-feber på Ascension

TØMTE NESTEN SNELLA:
En veldig flott marlin som Niclas Carlsson fanget.

Alle foto: OFFSHORE HUNTER

GREP SJANSEN: Niclas Carlsson
fikk sin aller første marlin.

HERLIG FIGHT: Marlinen til 
Tina Andrea Fallet Ruud bød på en times heftig kamp. 

FULLT TRØKK: Tina Andrea Fallet Ruud
fikk sin aller første marlin. 

FANGER MANGE ARTER:
Johan Mikkelsen med en gulfinnet tunfisk.
Den veide ca 20 kilo og tok på første kastet. 

Morten Ruud og mannskapet på Offshore Hunter er nå i gang med fisket på Ascension. Og for en start de har fått. Etter 10 minutters fiske etter marlin lørdag sa det pang og Mortens datter Tina fikk sin første marlin og teamets første på Ascension. Fisken bød på en herlig fight, Tina kjempet heroisk og etter en time kunne teamet slippe tilbake en nydelig blue marlin på ca 500 pund. 

Søndag var siste fiskedag for Niclas Carlsson. I den siste fisketimen slo det til: Marlin! Fisken tømte nesten snella, men teamet klarte å berge fisken etter 25 minutter. Den ble anslått til over 650 pund. Total lykke. Teamet har hatt to marlin-hugg og fanget begge på to dager. Bra fiska!

- Utrolig mye fisk her, men det meste forsvinner til haiene. Marlinfisket har startet helt rått. I fjor tok de tre marlin på en og en halv måned på denne tida så vi er superfornøyde, skriver Morten Ruud til meg. 

Teamet skriver også på sin Facebook-side at de også har fått tunfisk, jacks, rainbowrunners og groupers. Kjenner at det røsker ganske godt i fiskefoten når jeg leser dette.

Anbefaler dette innlegg til Morten Ruud om tunfiske i Norge. 

Følg Offshore Hunters femårige fiskeeventyr på bloggen og på Facebook-siden.