fredag 5. oktober 2018

Trolling Master Bornholm åpner for 50 ekstra team



Deltagerlisten til Trolling Master Bornholm 2019 ble fylt opp på rekordtid etter at påmeldingen åpnet 1. oktober. Nå åpnes det for at 50 ekstra team kan være med i konkurransen.

Fredag morgen sendte arrangøren ved Jan Jørgensen i TV 2/Bornholm ut følgende e-post til de som står på venteliste:

«Du får denne mail, fordi du står på ventelisten.

Vi har en aftale om at udvide med 50 pladser, men det er i Allinge Havn. Fordi den ligger nærmere de gode fiskepladser, bliver der indført en tidsstraf om morgenen på 15 minutter. I skal også veje fisk ind i Tejn, fordi vi ikke kan have to indvejninger kørende. Det bliver kun tilladt for jer at være i Allinge, fordi vi ikke har plads i Tejn. Det betyder, at I skal kunne transportere jer mellem Tejn og Allinge hver dag i bil (eller taxi).

Tænk over det. Der kommer flere informationer senere i dag, og tilmeldingen forventes at åbne på onsdag.»

VANT I 2018:
Team Gladsax ble beste team 

i Trolling Master Bornholm.
 Foto: Team Gladsax

De teamene som fikk plass under første påmeldingsrunde skal starte i Tejn havn. Teamene som får de siste 50 plassene i Allinge skal ha både start og målgang i Allinge havn.

- Hvor kan folk sette seg på venteliste?

- Påmeldingssystemet blir åpnet igjen fordi vi skal ha betaling med kredittkort. Det vil være en begrensning på 50 plasser og alle får grønt nummer, skriver Jan Jørgensen til meg.

Det innføres et grønt nummer for at arrangøren skal kunne se hvilke båter som skal starte i Allinge havn. De andre deltagerne har røde (de største båtene) eller blå startnumre. Det totale antallet team kan nå komme opp i 420.

Fredag ettermiddag sendte Jørgensen ut en ny e-post hvor det står at påmeldingen for ekstraplassene åpner onsdag 10. oktober. Først vil de som allerede står på ventelisten, som nå er lukket, tilbys plasser. Så vil det åpnes for påmelding til de resterende plassene fra kl 13.30.

Det står allerede 30 team på venteliste, og vil du være med så gjelder det å melde seg på fort onsdag. Du kan melde deg på via denne linken (virker ikke på mobil).

Norske Johnny Nohr i Team Mjøsa har kommet med innspill slik at TV 2 Bornholm kunne få med flere deltagere i konkurransen.

Fikk du med deg disse sakene?

Håper vi sees i konkurransen. Under kan du se en smakebit fra Trolling Master Bornholm 2018: