mandag 2. april 2018

Ny storlaks tatt i Østersjøen

FLOTT VILLAKS: 
Fisken lot seg lokke av storlakssluken 
Ismo magnum og ble satt pent tilbake 
etter et par bilder.
 Foto: Johan Abelsson

Laksefisket i Østersjøen er helt vanvittig bra i år. I dag, 2. påskedag, var fiskeguide Johan Abelsson ute med teamet som skal fiske med ham i Trolling Master Bornholm i begynnelsen av mai.

Ca kl. 15.30 skrev Johan følgende melding på Facebook: «Blåsigt och tufft väder för delar av mitt tävlings-team. Mathias fick en grym fight med en 16,2 kgs hanlax som i början nästan höll på att tömma rullen. Men till slut kunde jag håva den grymma fisken».

Lær mer om trollingfiske etter laks i Østersjøen

Johan skriver til meg at teamet som skal fiske Trolling Master består av Mathias, Oscar och Mikael Åkesson og Per-Arne Lundberg.

- Men i dag er det bare jeg, Mathias og Oscar som er ute. Vi kaller oss team Nitize Abel Fishing.

- Var det en bra fight?

- Veldig bra fight da fisken tok over 600 fot line etter hugget. Laksen tok i overflaten på sluken Ismo magnum i fargen svenskeflagget med 20 grams lodd foran.

- Hvor fikk dere fisken og har dere fått flere?

- Utenfor Ystad og vi har bare fått en til på 4 kg.

- Hva er temperaturen i vannet og i hvilken fart har dere fisket?

- Det er 2,1 grader i vannet og vi kjørte i 2,2 knop. Nå fikk vi en tredje laks på 5 kg på dypriggen når vi holdt på å plukke opp utstyret, skriver Johan til meg i 17.30-tiden.

Lik og følg Team Propell på Facebook

Dette er den nest største laksen som Johan Abelsson med kunder har fått i Østersjøen i år. Den største veide 17,2 kg og den kan du lese mer om her.

Følg Johan Abelssons fiske på bloggen hans
Usikker på hva trollingfiske er? Lær mer her
Les mer om: Laks | Østersjøen