torsdag 27. april 2017

Ny dag i Trolling Master Bornholm


Starten gikk kl 07.00. Nesten flatt hav og sol i dag. Herlig! Værutsiktene ser også bra ut fremover. Trangt i havna med 350 deltagende båter - for å si det mildt.

Elendig dag for oss. Vi hadde ikke ett napp. Bedre gikk det for andre norske båter. Team Mjøsa med Johnny Nohr som kaptein fikk en flott laks på 18,380 kilo. Det var dagens nest største laks. Den aller største var det ukrainsk team som tok: En laks på 20,72 kilo. Den kan godt holde til å bli aller største fisk i konkurransen totalt, men jeg er jammen ikke sikker.

Se lista over største fisk her.

Det norske teamet som gjorde det aller best var A-Team bestående av skipper Frank Ronny Johansen, Knut Einar Havn og Arve Rønningen som er gjestemedlem i konkurransen. De fikk to flotte fisk i dag. Først en laks på 12,910 kilo. Deretter toppet de den med en laks på 17,2 kilo helt mot slutten av dagen. Det var den 4. største laksen i konkurransen hittil og teamet klatret opp på 6. plass i beste båt-konkurransen.

Johan Abelsson fiska veldig bra i dag og jeg tror han hadde tre godkjente fisk. Det betyr at han leder konkurransen "beste båt".

Nye muligheter i morra og vi lever i håpet om stor laks.