søndag 11. november 2018

Dette foredraget bør du få med deg

FLOTT FISK: Martin Sethman
med en Gullspång-laks fra Vänern
på 10,1 kilo i 2011.

Foto: Martin Sethman

Lørdag 1. desember kommer Martin Sethman til Øvre Romerike Trollingklubbs julebord og holder foredrag. Er du nysgjerrig på trollingfiske (avansert dorgefiske) på Vänern og Østersjøen så bør du benytte denne sjansen. Martin er en av nordens mest erfarne trollingfiskere, så her blir det mye å lære.

Julebordet arrangeres på Bøn klubbhus, og er åpent for alle. Det starter kl. 18.00 og varer til kl. 02. Prisen for medlemmer av Øvre Romerike Trollingklubb er kr. 100. For alle andre er prisen kr 300. For denne prisen får du altså et foredrag, juletallerken servert to ganger, og en drikke til maten. Drikke utover det medbringes av den enkelte. Ønsker du å overnatte så er det mulig gratis på klubbhuset. Ta da med sovepose og noe å ligge på, og gi beskjed ved påmelding.

Påmeldingfristen er 20. november og sendes til Inge Nilsen på e-post: in-nil2@online.no.

Personlig kan jeg dessverre ikke delta, og ønsker alle et fint julebord. Har tidligere intervjuet Martin om fisket på Vänern, og det kan du lese her. På julebordet får du garantert mange flere tips om ørret- og laksefiske på Vänern, og lakse- og sjøørretfiske i Østersjøen.