fredag 22. juni 2018

Seirekord for Team Propell

DOBBELT-DEKKER:
Grunnen til at jeg ser helt idiot ut med caps
utenpå lua er for å ikke få regn på brillene.

 Foto: Atle Knapp 

Det treige kveitefisket fortsatte siste fiskedag for oss hos Vesterålen Fishing. Vi hadde ei bra økt torsdag hvor vi fisket lenge ute på Nordbåan, nordøst for Anda fyr. Drift etter drift ble lagt over platået langs grunnekanter og undervannstopper uten resultat. Sånn er fisket noen ganger.

En opptur ble det da jeg fikk en sei som var 110 cm lang og ble veid til 13,8 kg. Ny rekord for meg. Vi fikk også noen torsker på ca 10-12 kg. 

Fredag gikk flyet fra Evenes hjem til Romerike med to menn mette av fiske for en liten stund. Selv om kveitefisket har vært tregt så er vi veldig glade for den flotte kveita som Atle Knapp fikk onsdag. Vi har gode opptak av fighten, og jeg skal redigere en film når det blir tid.

Sett denne? Her sluker kjempekveite torsk

Vi har hatt en flott uke hos Vesterålen Fishing og kan trygt anbefale stedet. Her er alle detaljer på plass for fisket. Det er gode båter, og bostedet er meget bra med moderne, romslige leiligheter og et digert sløye- og fryserom. Servicen til Dave Telen er upåklagelig.

Det er også bra med kveite her. Har vært på Andøya flere ganger før sammen med kompiser med godt resultat. Ta en kikk under:Gode tips for kveitefiske | Les mer om kveitefiske
Lik og følg gjerne @teampropell på Facebook