mandag 21. juni 2021

9. plass til Team Propell i NM i trollingfiske

VÅR STØRSTE:
Thor Lasse Løland med
 ørret på 69 cm.
Den ga 1184 poeng.

16 timers fisketid ga 4 godkjente ørreter i NM. Det er vi godt fornøyde med.

Lørdag 19. til søndag 20. juni gikk årets høydepunkt for mange trollingfiskere av stabelen på Mjøsa. Fisketiden var fra kl 17.30 lørdag til kl 09.30 søndag. 

Makker Thor Lasse Løland og jeg fikk en knallstart. Innen ca kl 21 hadde vi 3 godkjente ørreter (minimum 54 cm) innom båten. Disse var 57, 64 og 69 centimeter. Vi hadde ledelsen da og håpet steg om knallplassering. Så stoppet fisket opp for oss.

Vi ble liggende i området runde etter runde, uten resultat. Gjorde noen avstikkere, men søkte tilbake til der vi fikk fisk. Tidlig på morgenen bukket ei dypriggstang med VK-flasher og agnfisk i en Salsa-skalle og vi fikk en ørret til på 57 cm. Vi fikk også en ørret som var for kort. Så stoppet bettet opp igjen for oss.

64 CM:
Denne ørreten ga oss
972 poeng.

Uansett var det veldig spennende siden vi visste av rapporter fra sekretariatet til Norges Trollingforbund at det var veldig tett i toppen. Én fisk med litt størrelse kunne snu om på alt. Den klarte vi dessverre ikke å lure til tross for iherdig innsats og konsentrasjon, men det holdt til en 9. plass av 116 startende team.

Gratulerer så mye til Odd Johannesen i Team Dolphin med seieren, Espen Knai med 2. plass og Olav Løvli med makker med 3. plass. Gratulerer også til Jarl Vegar Evenstad og Cato Voldmo med største fisker. Disse to hadde faktisk ørreter som var akkurat like lange (84 cm) og vinneren måtte avgjøres ved loddtrekning. 

Gratulerer også til Atle Knapp og Svein Engebretsen i Team Blodpropp, og Tord og Aksel Fladeby i Team Flaks som jeg har mye kontakt med. De dro forbi oss i løpet av konkurransen og kom på 7. og 8. plass. Bra fiska!

Takk til ildsjelene i Norges Trollingforbund og sponsorene for flott arrangement igjen. 

Hele resultatlista kan du se her

4,52 KILO:
Sønnen min, Simen med
 ørret på 74 cm.

Fikk til et par korte testturer onsdag og torsdag før NM. Onsdag ble det én ørret på 59 cm. Torsdag hadde jeg med sønnen min Simen og kameraten hans Lasse Cederkvist. Da fikk vi en flott ørret på 74 cm og 4,52 kilo før vi måtte rømme i land fra lyn og torden.

Nå er båten hos Krogstadfjorden Marina for en etterlengtet service på motoren. Så settes båten i Oslofjorden for bading og kos en stund. Skitt fiske til alle.

Sett denne? Mjøsørret på 10,55 kilo

Les mer om: Mjøsa | Ørret | NM i trolling | Fiskekonkurranser