tirsdag 1. mai 2018

Båtrekord på laks for Team Propell

GLEDESBRØL:
Tord Fladeby med flott laks på 11 kg. 

I dag startet vi grytidlig fordi vinden skulle øke. Var stille til å begynne med, men vi fikk etter hvert en laks på 6,5 kg.

Fortsatte å lete fisk og godt utpå dagen smalt det skikkelig til. En laks dundret avgårde så det luktet svidd av tommelen til makker Tord Fladeby og gjorde et kjempehopp bak båten. Denne fisken var det trøkk i. Fisken gikk fra den ene siden til den andre og vi ryddet en del stenger. Til slutt kunne vi håve en flott laks som ble veid til 11 kg i havn etter bløgging. Solid lakserekord for Tord og båtrekord på laks for Team Propell.

LAKSEGLEDE:
Skipperen med blankfisk på 6,5 kg. 

Fullstendig klar over at dette ikke er verdens største laks, men uansett stor glede over båtrekorden og brølene kunne sikkert høres langt over havet. Vi fikk også en tredje laks på ca 5 kg som ble gjenutsatt.

Et norsk team fikk enda større laks enn oss. Det var Thor Gjermunds som er med Nils Andrè Eigeland i Team TechnoTroll Trolling. De fikk en flott laks som veide hele 13,45 kg ferdig bløgga i havn. Flott fisk og gratulerer.

NYDELIG FISK:
Laksen til Thor Gjermunds
veide 13,45 kg. 

I morgen starter Trolling Master Bornholm-konkurransen og startskuddet går kl. 12. Vi gleder oss og håper på fisk til innveiing.

Lik og følg @teampropell på Facebook

Deltagerliste i Trolling Master 2018
Resultater 2005-2016
Resultater 2017
Les mer om Trolling Master