søndag 13. januar 2019

Team Propell er på Instagram


Det var på tide – nå er vi på Instagram, og du kan følge @teampropell her. Kommer til å dele fiske- og båtrelaterte bilder og historier, og sikkert litt annet også.

Det kommer fremdeles til å være mye nyheter, og innhold fra andre fiskere som er så snille å bidra med innhold og ekspertise. Det blir for lite innhold om bloggen, Facebook-siden og Instagram bare skal handle om det Team Propell gjør. Dessuten synes jeg det er morsomt og interessant å skrive om det andre gjør.

Målet med dette er å lære mer om fiske generelt, trollingfiske spesielt, båter og utstyr og også dele det med andre. Forsøker å være så åpen og ærlig som mulig. Da jeg startet med trollingfiske selv i 2000 savnet jeg innhold som var samlet på ett sted hvor jeg kunne lese og lære mer. Håper dere som leser setter pris på dette.

MER UTSTYR: Tobyer i 30- og 60-gram 
som skal lokke blank fisk. 

Blir det så noe fisking på meg? Svaret er veldig lite. Da jeg begynte å se på nye båter i høst så ble naturlig nok lysten til å bruke Karnicen mindre. Vil jo ikke risikere at noe skjer med den før ny eier eventuelt overtar. Båten står nå trygt og godt lagret innendørs i oppvarmet hall som den alltid gjør på vinteren. Planlegger å legge båten ut for salg litt utpå våren, men selger ikke for enhver pris.

Samarbeidsavtalen med Raymarine ble avsluttet høsten 2018 da jeg bestemte meg for at båten skulle selges.

Var innom båten nylig og sjekket at alt var i orden. Satte inn fuktsluker og fikk toppladet begge batteriene.

Om du ønsker å kikke på båten så finner du alt av informasjon her.

Litt utstyrsinnkjøp blir det jo alltid, og nylig var jeg innom Villmarksbutikken og fylte på med Tobyer. Har mange magnumutgaver fra før, men har nå kjøpt noen mindre og lettere Tobyer som jeg håper skal fiske bedre i lavere fart og lokke blankfisk til hugg.

Følg gjerne @teampropell på Facebook og Instagram