søndag 12. mars 2017

Ismo Giant, Magnum og Qwack - hotte sluker til storlaksen

SNADDER: Ismo Giant og Qwack.

Julekvelden her i uka da det kom ei pakke til Team Propell fra Gladsax Fiske. De sponser oss med med en del skjesluker som vi skal teste i 2017. Vi takker for bidraget og tilliten. Gladsax Fiske lager de velkjente Ismo-trollingskjeene som er mye brukt i Østersjøen.

Vi har fått noen Giant-utgaver som er den største skjea og noen Qwack-utgaver som er en mellomstørrelse. Vi har fått flest Ismo Magnum som vi skal prøve etter laksen i Trolling Master Bornholm i april. Ismo-slukene er såkalte flutterspoons, lette skjesluker som gir god og lokkende bevegelse i vannet.

MAGNUM: Ismo Magnum er en av de mest
utbredte trollingskjeene i Østersjøen. 

Har satset på et bredt fargeutvalg så vi har til både solskinn og mer overskyet vær. Makker Tord Fladeby og jeg gleder oss nå som småunger til Trolling Master og vi håper selvsagt på storlaks. Nå går det ihvertfall ikke an å skylde på skjesluk-utvalget. Båten er også preppa og klar. Håper vi sees på Bornholm.

Gladsax Fiske lager også litt tyngre skjesluker til å kaste med og de har fine serier som passer feks til sjøørreten. Ismo-serien selges gjennom flere svenske nettbutikker som feks Trollingcenter, Olssons Fiske og Regal.

Lær mer om trolling på Østersjøen | Vänern | Mjøsa
Fikk du meg deg denne? Salmon Showdown-team til Trolling Master
Trolling Master Bornholm: Deltagerlisten | resultater

Hvilken skjesluk og farge er din favoritt. Kommenter gjerne under eller på vår Facebook-side

LITT Å VELGE I: Ismo Magnum til både lyse og mørke dager.