tirsdag 13. desember 2016

Team Propell bruker Ursuit EASY

VANNTETT: Det er vanntette lommer på hver side av brystet. 

Da har Team Propell vært så heldige å bli sponset med to Ursuit EASY-drakter av Ursuit i Finland. Disse vil komme godt med i Trolling Master og under andre fisketurer og vil også bli brukt til padling. Har hatt en Ursuit Gemino i flere år og er kjempefornøyd med den. Har til og med badet med kveite med den og da var jeg like tørr etterpå.

HEL DRAKT: Ursuit EASY er laget i ett
stykke med frontmontert glidelås. 

Ursuit EASY er en tørrdrakt/redningsdrakt med frontmontert glidelås. Dette gjør drakta lett å ta av og på seg og det er ikke minst enkelt å late vannet. Drakta har høy krage med fleecefôr til kalde dager og den kan tas av siden den er festet med glidelås. Det er også felt inn en gul vanntett hette i kragen.

GODT SYNLIG: Rød drakt og store
refleksflater øker sjansen for å bli sett. 

Valgte å gå for røde drakter da dette gir maksimal synlighet hvis uhellet er ute. Hvis jeg skal komme med en oppfordring så må det være å skaffe seg en tørrdrakt hvis du fisker mye når det er kaldt i vannet. Jeg mener det er den beste livsforsikringen du kan ha og at dette er viktigere enn feks anordninger som kutter motoren om du detter i vannet. Uansett om motoren stopper er det ikke lett å svømme etter en båt i drift når det er litt vind. Det er mye motstand i alle flyteplagg og man blir veldig fort avkjølt.

FØLGER MED: I Ursuit-bagen ligger også neoprenhansker,
neoprenhette, lue, smørestift til glidelås og lappesaker.