mandag 9. april 2018

Selges: Helt ny CoastKey (solgt)


CoastKeyen er nå solgt.

CoastKey (elektronisk dødmannsknapp) til valgfri båtmotor selges. Dette er den nye typen som kom på markedet nå i vår.

CoastKeyen er en premie fra en norgesmesterskapet i trolling i 2017 hvor vi kom på en 6. plass. Jeg bestiller til riktig type motor når jeg har en kjøper.

Veiledende pris er ifølge Coastkey kr 3995. Jeg vil gjerne ha 3200 kroner for den. Kjøper betaler ev. frakt. Ring meg gjerne på tlf. 970.66.340 eller send PM på Facebook.

Dette skriver CoastKey på sine hjemmesider: CoastKey trådløs dødmannsknapp er et norskutviklet sikkerhetsprodukt for båt. Systemet består av to forskjellige enheter: En håndholdt CoastKey fjernkontroll med styringsknapper ,og et fastmontert CoastKey-startpanel som enkelt kobles til motorens tenningssystem. CoastKey kan du enkelt henge rundt halsen, feste i beltet eller i svømmevesten.

Dersom føreren av båten skulle falle over bord, vil signalet bli brutt mellom CostKey-fjernkontrollen som du har på deg og CoastKey startpanelet som er fastmontert i båten. Motoren vil stoppe umiddelbart.

Tiden er inne for å si farvel til de tradisjonelle båtnøklene dine. Med den nye CoastKey fjernkontroll kan du starte og stoppe inntil fire motorer. Systemet kan også kobles opp slik at du trådløst kan styre f.eks. ankervinsj, baugthruster motor tilt etc. Batteriet i fjernkontrollen har normalt en levetid på ca. 800 timer motordrift.

Les også: Fikk kjempeørret i norgesmesterskapet
Les mer om: Båtutstyr | Elektronikk