onsdag 28. februar 2018

Nytt Water Wolf-kamera til Team Propell


Jeg er veldig glad i å filme under vann når jeg fisker. Særlig under kveitefiske. Det kan gi flotte opptak som du kan nyte igjen og igjen, og dele med andre.  Undervannskameraet Water Wolf er godt egnet til dette.

Dessverre mistet jeg et Water Wolf-kamera under stamfiske i Drammenselva i fjor høst. Det løsnet rett og slett fra innfestingen. Tror den svarte låsetappen må ha sklidd ut uten at jeg merket det. Derfor ble det innkjøp av et nytt Water Wolf UW 1.1 hos Villmarksbutikken på Jessheim nylig. Det er nå montert sammen og teipet fast til innfestingen på flere steder.

Les også: Spydro undervannskamera kommer snart

Nå har jeg ett Water Wolf 1.0 og ett 1.1. Kameraet har batteritid til 4 timers opptak. En trolling/dorgetur eller en kveiteøkt er som regel lenger, og da er det greit å ha to kameraer. Kameraet kan brukes til å kaste med, det kan legges på bunnen, dorges med og det kan henges på snøret under vertikalfiske. Det følger med flere forskjellige vekter for å stabilisere kameraet i forskjellige situasjoner.

KAMERA OG MINNEKORT:
Minnekort på 32 GB holder i massevis
til 4 timer med opptak. 

Jeg er stort sett fornøyd med kameraet, men måtte bytte et helt nytt Water Wolf 1.1 i fjor fordi det kom fuktighet inn i kameraet. Det tok veldig lang tid, men jeg fikk et nytt til slutt av produsenten.

En ting som er viktig å passe på er linsen. Den blir lett ripet opp, og det har skjedd med det eldste kameraet mitt. Til den nyeste utgaven følger det med beskyttelseshette. NB! Husk også at du må formatere minnekortet jevnlig.

Les også: Utstyr for å lage gode fiskevideoer

Bildene du får med Water Wolf blir grønne. Det skyldes ikke kameraet, men at man filmer under vann. Blått og grønt er farger med høy frekvens, og de trenger dypt ned i vannet. Grønnstikket kan selvfølgelig redigeres bort i et godt redigeringsprogram. Jeg har ikke gjort det til nå.

Lik og følg oss på Facebook

Har fått en del tøffe opptak under vann med Water Wolf. Under kan du se noen videoer:Flere videoer på filmsiden og på Youtube