søndag 14. juni 2020

4. plass til Team Propell i 1. runde av Gjesværcupen

VÅR STØRSTE:
Fredrik Gundersby med en
flott ørret på 64 cm.

Natt til søndag var det fiskekonkurranse på Mjøsa i Gjesværcupen arrangert av Øvre Romerike Trollingklubb. Jeg hadde med meg Fredrik Gundersby i min båt og vi fikk masse ørret.

Lørdag kveld startet fint og allerede etter en times fiske hadde vi en godkjent ørret i båten. Fisken var 59 cm og godt over minstemålet på 52 cm som gjaldt i konkurransen. Her var det fang og slipp med måling av lengde som gjaldt.

Vi fant noen fine strømmer som vi valgte å fiske i. Det tikket inn jevnt med hugg utover kvelden og natta, men det var veldig mye småfisk. Vi endte med totalt 17 ørreter hvor 5 var over minstemålet. 15 av ørretene var villfisk. De godkjente ørretene var 59, 60, 62, 63 og 64 centimeter lange. Det som fungerte best for oss var riggfiske med VK3-flashere.

SETTEFISK:
Vi fikk 15 villøreter. Her er
undertegnede Tom Høgseth
med en settefisk. Det sees på
den avklipte fettfinnen.

Fisket var veldig godt for mange så våre ørreter holdt til en  4. plass i totalfangst. Det deltok 39 team ifølge arrangøren. 28 team meldte inn godkjent fisk, og det ble meldt inn totalt 71 ørreter.
Stor gratulasjon til Tord og Aksel Fladeby som tok hjem seieren for mest fisk i lengde. Dette er den andre seieren i konkurranser til radarparet i Team Flaks fra Fetsund i år. De vant også en trollingfiskekonkurranse på Tyrifjorden i vår.

STORØRRET: Aksel Fladeby
med 1 av 7 tellende ørreter han og pappa 

Tord fikk i konkurransen. Det ga totalseier.
Denne ørreten var 75 cm lang.

Må også gratulere Espen Knai med 2. plassen, Bjørn Østgård med 3. plassen og Erlend Eduard med lengst ørret på hele 88 cm. Her finner du hele resultatlista.

Les også: Slik får du storørret på Mjøsa
Les mer om: Fiskekonkurranser | Mjøsa | Ørret