tirsdag 20. desember 2016

Nytt knallfiske på Vänern


FINE MATFISKER: Alexander Graarud
og Jørn Anders Klerud i havna i Mellerud
 i ettermiddag.

Foto: KJELL ARE LARSEN


Kjell Are Larsen og Team Trømborg har vært ute i dag igjen - og de har fått fisk - igjen.

Rett etter kl. 17 melder kaptein Kjell Are følgende på sin blogg: - Knalldag på Dalbosjøen i samme område som i går, Midtlederen. 10 blanke ved skutesida og fire med hjem i balja.

Fiskene var 65-75 cm og besto av en laks og tre ørreter. Nå er det hjemreise til Norge for Kjell Are og Team Trømborg. Grattis igjen med godt fiske!

Fikk du med deg storlaksen de fikk mandag?

150.000 visninger for Team Propell

EN EKTE DESKHAI: Denne montasjen laget min
kollega Kenneth Lauveng i VG i juli. Haifiske har jeg ikke
prøvd ennå, men hvem vet...

Dette er en aldri så liten merkedag for Team Propell. Antall sidevisninger har passert 150.000. Ikke så mye totalt, men det som er gledelig er at ca 110.000 av visningene har kommet siden mai.

Bloggen har eksistert siden 15. juni 2008 da jeg kjøpte Karnicen og trollingrigget den. Frem til i vår brukte jeg bloggen til og fra og mest som en fiskedagbok for egen del. Så bestemte jeg meg for å trå til og blogge mer aktivt og det gjør meg glad at innleggene blir lest og at folk tydeligvis setter pris på noe av det jeg skriver.

Må rette en stor takk til dere som leser og til dere som lar meg bruke bilder til blogginnlegg fra fisketurene deres. En ekstra stor takk til dere som har stilt opp og brukt tid til å svare på spørsmål. Det må mye stoff til for å lage innlegg hyppig og jeg er helt avhengig av også andres fiskeopplevelser for å kunne tilby nok stoff og bra stoff.

Vil også takke vår hovedsponsor Raymarine for at båten nå er toppspekket med utstyr til nye fiskeopplevelser.

Takk også til våre andre sponsorer: Ursuit, Gladsax fiske (Ismo trollingskjeer) og Navionics.

Det har blitt lite konkurransefiske i år. Skulle være med i Sunnanå-treffen/nordisk, men det blåste bort. Til neste år skal vi være med på Trolling Master, forhåpentligvis NM og deler av Raymarine-cupen med Mjøsa Trollingfestival som et høydepunkt. Har også satt av 14 dager i slutten av juni til å jakte kveite i nord sammen med Atle Knapp.

Også Facebook-siden har fått jevnt tilsig av følgere og passerte i går 500. Gå gjerne inn og lik siden om du vil ha fiskenyheter i feeden din.

Kom gjerne med innspill til hva du vil lese om i kommentarfeltet under eller på Facebook-siden og tips meg gjerne om saker.

God jul og godt nytt år til alle fiskevenner.