tirsdag 6. november 2018

Fiskefeber, snelle- og wobblerfiks

MJØSØRRET:
Atle Knapps største ørret tirsdag.
Den veide 5,6 kg. 

Friuke fra jobben er herlig. Da blir det tid til litt småfiks. Har gått over Daiwa Sealine-snellene. De er reingjort innvendig og smurt opp med snellefett. Føles godt å ha det gjort. Mens jeg drev med dette fikk jeg melding av Atle Knapp, og han hadde knallfiske på Mjøsa tirsdag. Største ørret var 5,6 kg. I tillegg hadde han en på 5,1 kg, en på 4 og 3 på rundt 3 kg. Alle ble tatt på wobblere i overflata.

Alle ørretene ble satt ut igjen bortsett fra den største som blødde fra gjellene og skal røykes. Vil du lære noen ørretknep fra Atle så finner du mange av dem her.

SNELLEFIKS:
Daiwa-snellene har fått litt pleie. 

Skitt fiske til dere som fremdeles er ute på vannet på storfiskjakt. Det blir en tur på meg også denne uka. Planen er å være med Atle Knapp på Mjøsa onsdag, og nå herjer fiskefeberen i kroppen.

Under nordisk mesterskap i trollingfiske nylig kjøpte jeg en del wobblere og annet småtteri i Beason-butikken i Mellerud, Sverige. Alle originalkroker er tatt av, og jeg har satt sammen noen lenker med nye kroker som enkelt kan flyttes fra wobbler til wobbler. Er faktisk kos å sitte hjemme og pusle med fiskeutstyr.

Er det noen som er interessert i en topprigget trollingbåt, så er min fremdeles til salgs. Den er nå tatt av Finn og blir lagt ut igjen til våren. Du kan se bilder og lese mer om båten her. 

NYE WOBBLERE:
Rapala Scatter Rap Husky 13. Får håpe
 storfisken lar seg lokke av disse. 

Les mer om: Fiskeutstyr | Mjøsa | Ørret