lørdag 2. juni 2018

Slik gikk Mjøsa Ørretfestival for Team Propell

TELLENDE FISK:
Kjørte mange timer før det endelig
ble godkjent fangst. 

Mjøsa Ørretfestival er ferdig og med det også 1. runde i Raymarine-cupen. Jeg dro utpå med godt mot kl. 20 fredag kveld, men det ble ei treg natt for meg.

Hadde ett hugg seint på natta hvor det dro kontant i ei snelle før jeg fikk en ørret som var for kort i begge ender. Tidlig på morgenen kom det endelig et hugg som ga en tellende ørret på 62 cm og 2260 gram (minstemål i konkurransen var 55 cm). Kom på en 38.-plass i totalfangst. Lørdag 9. juni er det NM i trollingfiske, så nå er det bare å lade opp og håpe på mer fiskelykke. Du finner alt av informasjon om NM i denne Facebook-posten.

Her er alle resultatene fra Mjøsa Ørretfestival

Hvis du også har hatt dårlig fiske på Mjøsa, så fortvil ikke. Her er gode råd fra to Mjøsa-veteraner til hvordan du skal fange storørreten.

STORFISKER: Aleksander Degvold
i Team Fishaholic gjorde reint bord
i Mjøsa Trollingfestival.

 Foto: Aleksander Degvold 

Det som var veldig morsomt for oss i Øvre Romerike Trollingklubb er at storfisker'n Aleksander Degvold nok en gang fisket kjempebra på Mjøsa. Han endte med fire tellende ørreter hvor den største var nesten 6 kg. Fangsten veide til sammen 14 kg, og med det vant han både størst fisk og best båt.

Et annet ØRTK-medlem tok tredjeplassen. Christian August Juel fikk to ørreter som til sammen veide rett over 9 kg. Gratulerer så mye til Aleksander og Christian.

Les mer om: Mjøsa | Ørret