søndag 7. juni 2020

2. plass i Vårdreggen til Team Propell

NATTAS STØRSTE:
Thor Lasse Løland med ørret
på 76 cm. Veid til 4,16 kg. 

Mjøsa - for en innsjø å fiske i. Var med i fiskekonkurransen Vårdreggen arrangert av Hamar Fiskerforening lørdag kveld til søndag morgen sammen med 73 andre fisketeam. Fisket gikk kjempebra for meg og kompis Thor Lasse Løland.

Reglene var slik at ørret på minst 52 cm ga poeng i en rein fang og slipp-konkurranse. Vi startet med en undermåler på 44 cm tidlig på kvelden. Det så ikke så veldig lovende ut der så vi fortsatte å lete fisk. I skumringen begynte det å bite både på dypriggene og i overflata.

Fra ca kl 22-02 fikk vi 7 godkjente ørreter. De 3 største var 76, 71 og 69 cm. Så stoppet fisket opp for oss.

FLOTT VILLFISK:
Ørreten på 71 cm ga godt med
poeng og ble satt raskt ut igjen.
Denne gangen var det
undertegnede Tom Høgseth

 som fikk kjøre fisken

Lenger ut på morgenkvisten begynte det å bite igjen og vi fikk ikke mindre enn 8 ørreter under minstemålet. Litt frustrerende at ikke én av dem var over 52 cm. Vi fikk til sammen 16 ørreter i løpet av natta.

Da Hamar Fiskerforening med Jens Edgar Haugen i spissen kjørte premieutdeling på Facebook kl 10 søndag så viste det seg at vi endte på en 2. plass for mest fisk. Veldig artig. Stor gratulasjon til de andre i toppen og spesielt til Lag Frøya bestående av Cindy og Kent Arnesen-Skaje som vant og Atle Børke med 3. plassen. Gratulerer også til Vidar Bakken som fikk den lengste ørreten på hele 90 cm. Hele resultatlista finner du her.

Må også gratulere Atle Knapp med fantastisk fiske i Gjøvik Fiskerforenings vårkonkurranse. Han vant totalt og fikk størst ørret med to fisker på hele 92 og 79 cm.

FISKEGLEDE:
Alexander Graarud med
en flott mjøsørret på 4,5 kg
fra tidligere i uka.

Fisket på Mjøsa har vært veldig bra for Team Propell i år. Tidligere i uka hadde jeg med meg Alexander Graarud i Team Trømborg ut to netter. Første turen hadde vi 11 ørreter innom båten med stort og smått. De største var 5,1 kg, 4,5 kg og 3,4 kg.

Den andre natta fikk vi 7 ørreter. Den største var et slips på 83 cm som bare veide 4,5 kg. Den nest største var 3,8 kg. 

5,1 KG, 75 CM:
Undertegnede med flott
villørret fra Mjøsa.

Les også: Tips til storørret på Mjøsa
Les mer om: FiskekonkurranserMjøsa | Ørret 

Ingen kommentarer: