søndag 11. juni 2017

6. plass til Team Propell i norgesmesterskapet

GLAD FISKER: Tord Fladeby
med en av de godkjente fiskene.

 Foto: Tom Høgseth

NM i trollingfiske er avsluttet. Det ble en opptur for Team Propell bestående av Tom Høgseth og Tord Fladeby i år. Vi kom på 6. plass og det er vi veldig godt fornøyde med.

Vi fisket i samme område som mannen bak den største ørreten, Atle Knapp: På østsiden av Mjøsa i området Gjøvika og oppover Stangelandet. Det skulle vise seg å være et godt valg.

Vi startet fisket med wobblere for å lete fisk. Ganske kjapt hørte vi fra Atle Knapp at han hadde fått en kjempeørret på krøkle. Vi tacklet derfor om til agnfiske med en blanding av Jackpot- og Anchovy-skaller. Ganske raskt begynte det å bite.

19 ørreter

Vi fikk til sammen 19 ørreter i løpet av de 16 fisketimene NM varte. Dessverre var bare fem av dem over minstemålet som var satt til 54 cm under konkurransen og vi fikk ingen skikkelig store ørreter. Den største var ca 2,5 kilo. Det holdt uansett til en 6. plass.

De aller fleste ørretene fikk vi på agn, men noen tok også wobblere som vi mikset med etterhvert som det ble tomt for lauer.

Den beste plasseringen til Team Propell i NM før dette var en 8. plass. Der fikk vi den største ørreten i konkurransen. Det kan du lese om her.

Flott arrangement

Takk til Norges Trollingforbund for et godt arrangement. Det ligger mye arbeid bak og det er også folk som sitter oppe hele natta for å ta imot fiskebilder og legge inn resultater.

Her finner du fullstendig resultatliste for samlet fangst.

Mjøsa: Finn storørreten | Wobbler- og slukfavoritter | De beste tipsene


Ingen kommentarer: