torsdag 28. juni 2018

Problemer med undervannskameraet Water WolfFor andre gang har jeg måttet bytte Water Wolf UW1.1 (den nyeste versjonen) på grunn av fukt i kameraet. Det kan ikke være tilfeldig. Det virker som Water Wolf har et problem.

I fjor oppdaget jeg fukt på innsiden av linsa på mitt nyeste Water Wolf-kamera og dro til Villmarksbutikken på Jessheim der jeg hadde kjøpt det. De sendte det inn, og etter flere uker fikk jeg et nytt kamera. Dette klarte jeg å miste i Drammenselva i fjor under stamfiske og kjøpte enda et Water Wolf UW1.1. Under kveiteturen nylig oppdaget jeg fukt inne i kameraet etter første fiskedag. Ergerlig da kameraet er veldig nyttig til å se om det er kveiter etter jiggen, og du ser også bunnforholdene.

Dro rett til Villmarksbutikken igjen, og nå fikk jeg et nytt kamera og nytt minnekort umiddelbart. Minnekortet var også av bedre kvalitet enn det ødelagte. Bra service.

Les også: Her sluker kjempekveita torsken

Har ikke hatt flyt på kamerafronten i det siste for å si det mildt. Jeg fikk et uforklarlig snørebrudd da jeg hadde et lite hugg første fiskedag under kveiteturen, og mistet dermed mitt eldste Water Wolf-kamera. Det var av type 1.0 og jeg hadde aldri problemer med fukt i det.

Les også: Dette trenger du for å lage fiskefilm
Lik og følg gjerne @teampropell på Facebook

Filmen under er ikke filmet med Water Wolf, men med GoPro. Vi fikk 15 lakser på 5 timer. Ta en titt, da vel.