torsdag 28. juni 2018

Problemer med undervannskameraet Water WolfFor andre gang har jeg måttet bytte Water Wolf UW1.1 (den nyeste versjonen) på grunn av fukt i kameraet. Det kan ikke være tilfeldig. Det virker som Water Wolf har et problem.

I fjor oppdaget jeg fukt på innsiden av linsa på mitt nyeste Water Wolf-kamera og dro til Villmarksbutikken på Jessheim der jeg hadde kjøpt det. De sendte det inn, og etter flere uker fikk jeg et nytt kamera. Dette klarte jeg å miste i Drammenselva i fjor under stamfiske og kjøpte enda et Water Wolf UW1.1. Under kveiteturen nylig oppdaget jeg fukt inne i kameraet etter første fiskedag. Ergerlig da kameraet er veldig nyttig til å se om det er kveiter etter jiggen, og du ser også bunnforholdene.

Dro rett til Villmarksbutikken igjen, og nå fikk jeg et nytt kamera og nytt minnekort umiddelbart. Minnekortet var også av bedre kvalitet enn det ødelagte. Bra service.

Les også: Her sluker kjempekveita torsken

Har ikke hatt flyt på kamerafronten i det siste for å si det mildt. Jeg fikk et uforklarlig snørebrudd da jeg hadde et lite hugg første fiskedag under kveiteturen, og mistet dermed mitt eldste Water Wolf-kamera. Det var av type 1.0 og jeg hadde aldri problemer med fukt i det.

Les også: Dette trenger du for å lage fiskefilm
Lik og følg gjerne @teampropell på Facebook

Filmen under er ikke filmet med Water Wolf, men med GoPro. Vi fikk 15 lakser på 5 timer. Ta en titt, da vel.

2 kommentarer:

obbien sa...

Hei! Ja, Waterwolf er et ømfintlig kamera. Pga designet og ingen utvendig av og på -knapp er kameraet svært utsatt for fukt. Jeg fikk også fukt inne på mitt første Waterwolf ,og det gikk helt ned til linsa. Da slutta elektronikken å virke, men jeg fikk berga minnekortet. Det nyeste kameraet har fungert i 1 år, men siden skaden på det første har jeg vært ekstremt nøye med å skru det skikkelig hardt igjen så korka er helt inne. Men enda viktigere ,for hver gang man sveiver opp og stopper filmen (for meg etter hvert eneste drift) så kan det fort komme inn små vanndråper på innersia av korken. Jeg tørker derfor av korka og innsiden av kameraet nøye med papir for hver gang jeg åpner og lukker.

Tom Høgseth sa...

Jeg setter lokket helt inn og er nøye. Skrur ikke av kameraet etter hvert drift, men lar det stå på i fire timer som er batteritiden. Hadde ingen problemer med 1.0-versjonen så tror ikke jeg gjør noe galt.