lørdag 17. februar 2018

Ny Raymarine-funksjon: Ta dronefilm av båten med ett trykk

Foto: Raymarine15.-19. februar går Miami Boat Show av stabelen og her kommer Flir med Raymarine Axiom-nyheter. I den nye kommende software-versjonen av LightHouse blir det muligheter for å legge inn nye apper i Axioms multifunksjonsskjermer. Det vil da feks bli mulig å streame video og musikk via skjermene. Du vil også kunne legge inn værmeldings- og tidevannsapper, skriver Raymarine.

Les også: Pass deg for radarfella

Raymarine kommer også med en ny app som kan styre droner, og sende bilder direkte til Axiom- og Axiom Pro-skjermene. Ta en titt på videoen over for å se hvordan det virker.

Med ett trykk på Axiom-skjermen letter dronen og starter filming av båten. Du kan se på kartet på skjermen hvor dronen befinner seg, og hvilken retning den flyr. I tillegg kan du følge streamingen av videofilm direkte på skjermen.

Dette ser veldig spennende ut, og vil gi muligheten til å filme din drømmefangst fra lufta.

Les også: Dette er nytt på Axiom-plotterne

En annen nyhet er Raymarine LINK. Med den appen blir det mulig å planlegge, synke og kontrollere Axiom-skjermene med mobilen om du bruker iOS-  eller Android-telefoner. Du kan da feks sette deg ned og planlegge ruter og punkter på kartet på telefonen før du kommer til båten. I båten vil Raymarine LINK så synkronisere dette automatisk til Axiom-skjermene.

Les mer om Raymarine-nyhetene her
Lik og følg oss på Facebook: @teampropell
Montering av Raymarine-utstyr i Propell-båten: Del 1 | del 2 | del 3 | del 4 | del 5 | del 6

Team Propell samarbeider med Raymarine