onsdag 9. november 2016

Ny rå båt til fiskeguide
Johan Abelsson utvider båtparken sin. En Mclay 751 er i ferd med å ta form i New Zealand og skal etter planen leveres i februar.

Fiskeguiden skriver på Facebook at han har valgt å gå for én motor. Det blir en 300 hk Suzuki med elektronisk styring og digital trolling mode.

McClay-båtene skal ha en veldig stabil og solid aluminium-konstruksjon. Båten skal fylles med den nyeste elektronikken fra Raymarine. Grunnen til at Abelsson utvider båtparken er at han trenger en båt som kan trailes slik at fiskemulighetene utvides til innsjøer og større deler av Sverige.

- Den kan også leies om man har en erfaren skipper, skriver Abelsson til meg.

Vitale mål: Lengde 7,5 meter, bredde 2,45 meter og vekt 1300 kilo. 

Dette er en båt jeg nok godt kunne tenkt meg selv, men det blir nok for dyrt, gitt. Ifølge Abelsson koster den ca en million svenske kroner i utsalgspris med en 300 hk.

Jeg er veldig spent på å se den nye Beason 690 Pilothouse også. Det ser ut til å bli en veldig fin båt. Er også svak for Askeladden P66 Weekend. Den er nok ikke like god i sjøen som de to førstnevnte og ikke like mye en fullblods trollingbåt, men den har alt du trenger i en forholdsvis liten båt. Pantry, kjøleskap, bord til å sitte ved for fire personer og til og med et ordentlig toalettrom. Det hadde ikke minst kona satt pris på.

Vil du ha større akterdekk så er P66 Pilothouse også en mulighet. Team Cops fisker fra en sånn.

Ingen kommentarer: