Lei av å tilberede laks og ørret på samme måte? Anbefaler denne oppskriften. Veldig lett, veldig sunt og veldig godt.
Dette trenger du til fire personer:
- 500 gram strimlet laks- eller ørretfilet
- Salt og pepper
- 1 ss ingefær
- 1 rød chili
- 1/2 ss riseddik
- 1 ss olivenolje
- 200 gram spinat
- Hoisin-saus
Kok ris.
Skrell og finsnitt ingefær og chili. Bland med riseddik og olivenolje. Vend blandingen inn i spinaten.
Skjær fiskefiletene i passe store strimler. Salte og pepre. Stek filetene raskt i solsikkeolje på sterk varme i en stor panne eller wok. Legg fisken oppå spinatblandingen.
Server med ris om du ønsker og ha over hoisinsaus etter ditt ønske. Litt halvtørr hvitvin til er ikke feil. Bon appetit!
PS! Riseddik og hoisinsaus får du kjøpt i Rema-butikker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar