søndag 30. april 2017

Slik var Trolling Master for nordmenneneTrolling Master Bornholm 2017 er over, og det ble en bra konkurranse for flere nordmenn selv om fisket var veldig vanskelig. Det var 158 av 350 team som veide inn fisk i løpet av konkurransen.

A-Team fiska veldig bra og tok hjem 6. plassen i beste båt-konkurransen. Teamet besto denne gangen av Frank Ronny Johansen, Knut Einar Havn og Arve Rønningen. A-Team økte fra i fjor da de ble nummer 7. Imponerende fisking. Knut Einar fikk den største laksen i båten. En fisk på 17,2 kilo som var den 8. største i hele konkurransen.

Team Mjøsa hadde tydeligvis sikta seg inn på stor fisk siden de fikk to stykker. 18,380 og 17,570 klinte Johnny Nohr til med sammen med makker Rune Cocozza. Det var 4. og 6. største fisk i konkurransen. Dermed måtte Johnny opp på scena på direktesendt TV to dager på rad. Teamet havnet på en 17. plass i beste båt-konkurransen.

Kjell Are Larsen med makkerne Alexander Graarud i Team Trømborg og Steinar Moen gjorde det også bra. Kjell Are satte ny personlig rekord med en laks på 14,1 kilo siste konkurransedag. Det løftet dem betydelig på resultatlista og ga en 31. plass.

Andre norske med tellende fisk i konkurransen: Team No Fish med kaptein Johnny Høgli: 63. plass. Team Syncro med Atle Børke og Tom Sturla Hansen: 67. plass. Team Blega: 99. plass. Team Andersen med far og sønn: 110. plass. Team Nårje 1: 130. plass.

Det suverent beste teamet var danske team Sofia som hadde 811 poeng totalt. Premien var 40.000 danske kroner. Nest best var Shark/Raymarine Finland med 570 poeng. 3. plassen tok Team Jackpot med Mika Kärkkäinen som kaptein. De fiska seg kraftig opp de to siste dagene og fikk 568 poeng. Den største laksen tok Yuri Bocharov fra Ukraina, en kjempe på 20,720 kilo. Det sikret også teamet 85.000 danske kroner.

For Team Propell ble resultatet rett og slett null fisk i konkurransen, men vi fikk en fin laks på 90 cm på agnfisk i en Jackpot-skalle før alvoret startet. Så var det bom stopp. Det har uansett vært en veldig fin og lærerik uke, og vi har fått mange nye fiskevenner. Trolling Master Bornholm er et veldig godt organsiert arrangement. Vi håper å kunne stille på startstreken også neste år.

Resultater fra Trolling Master Bornholm 2017: Beste båt | Største fisk
Se de beste øyeblikkene laget av tv2bornholm.dk

1 kommentar:

Blogger Contest for Awards - You Can Join sa...

Du har en flott blogg. Med BloggerContest.com er du en kandidat til å vinne med ditt nettsted eller blogg, markedsføre nettsiden din, vinne premier og kampanjer. Med støtte fra våre sponsorer via vi organiserer vår blogkonkurranse for første gang i 2017. Du kan lære mer om deltakelse fra vår nettside. Du kan bli med, programmene pågår.
Takk for din interesse og støtte!


Web: http://www.bloggercontest.com
Mail: contact@bloggercontest.com
PBX: +390694802050