onsdag 26. juli 2017

Bomtur etter laks i Drammensfjorden

LITE FISK, MYE MAT:
Her serverer Arve Rønningen
røkt mjøsørret.
 

Var ute en tur med Arve Rønningen i Team Stjerna tirsdag for å prøve å lure en laks eller to i Drammensfjorden. Det gikk dårlig. Vi forsøkte mange forskjellige skjeer og wobblere til ingen nytte. Vi så flere lakser som var oppe og viste seg. En fin fisk hoppet to ganger rett ved båten, men den eneste fisken som ville bite på var en liten sei.

Det gikk litt bedre for meg i 2014 da jeg fikk en fin laks.
Det er laks i fjorden. Catch Fish-Egon fikk en fin fisk torsdag i forrige uke.

Vi hadde uansett en veldig flott dag på sjøen med varm og god sommertemperatur og lite vind. Arve disket opp med frokost, lunsj og middag. Han hadde til og med med seg et aggregat så han fikk laget toast på formiddagen. Litt utpå dagen serverte han hjemmerøkt mjøsørret med flatbrød og rømme. Den var nydelig. Til middag ble det min faste trollingmat: Finsbråtens-pølser i lomper.

TOAST-TIME: Eget toast-jern
må man jo ha i båten. 

Vi fisket fra Arves Jeanneau Merry Fisher 695. Dette er en veldig fin båt som kunne tenke meg selv. God plass og smarte løsninger. Det er liggeplass til 3-4 personer. Det er eget toalettrom og vask/pentry bak førersetet. Et lite kjøleskap er det også plass til. Da har du faktisk alt du trenger for en liten ferietur - også med fruen. Båten passer også fint til trollingfiske selv om andre båter har større akterdekk og mer v-bunn til å takle hard sjø.

Her kan du lese en test på engelsk av Jeanneau Merry Fisher 695

Tester: Jeanneau Merry Fisher 795 Marlin | Favorittene fra Sjøen for alle 2017 | Mer om båter

Ingen kommentarer: