lørdag 16. juni 2018

Alt klart til kveitejakt hos Vesterålen Fishing

KVEITE-GODIS:
Et knippe Savage Gear-jigger

 er klargjort. 

Natt til fredag kom jeg og Atle Knapp til Klo og Vesterålen Fishing. Var mye vind fredag så dagen gikk med til forberedelser, kaffedrikking, god mat og et par øl. Vi fikk også en omvisning av belgiske Dave Telen, en av eierne av Vesterålen Fishing og han har gitt oss tips om gode kveiteplasser. Det er kort vei ut til Anda fyr og andre gode fiskeplasser.

Stedet gir et veldig godt inntrykk. Vi bor i én av to leiligheter. Leiligheten vi har er ca 60 kvadratmeter og har tre soverom. Den andre leiligheten er litt mindre og har også tre soverom. Bygget vi bor i er nesten nytt, og standarden er veldig god. Det er digert sløyerom her med vakumpakker og frysere. Ved kaia ligger det to Arronet 23,5 fots båter med 150 HK Honda-er på hekken.

KLARE TIL FISKE:
To Arronet-båter ved brygga.

FIN UTSIKT: Fra leiligheten 
ser vi rett ut på sjøen.

Også lørdagen blåser bort da det er meldt opp til 17 m/s. I skrivende stund blåser det 23-24 meter per sekund litt opp i høyden. Ifølge værmeldingen skal det løye på søndag morgen. Vi koser oss foreløpig med VM i fotball og litt god leskedrikk. Jeg har vært på Andøya noen turer før med gode fangster så vi har håp om kveitehugg. Kommer med rapporter etter hvert som det blir mulig å fiske.

MIDDAG: Godt reisefølge
er halve fisketuren. Atle Knapp
disket opp med middag.  

GOD PLASS: Stue med god standard. 

FLISLAGT GULV:
TV, internett og godt utstyrt kjøkken
med oppvaskmaskin. 

Under kan du se en kort video fra Vesterålen Fishing:


Ingen kommentarer: