lørdag 16. juni 2018

Line fikk kjempeørret i Storsjøen

PRAKTFISK:
Line Rugsveen fra Rendalen med et
prakteksemplar av en ørret.

Alle foto: Rendalsmaffiaen Trolling

Ørret kan bli diger og det blir den tydeligvis også i Storsjøen i Rendalen. Natt til lørdag var samboerparet Line Rugsveen og Kent Storbæk i fisketeamet Rendalsmaffiaen Trolling ute og jaktet stor ørret. Og for en natt de fikk. Kent forteller til meg at Line hadde gått og lagt seg og at klokka var 01.50 da et tungt hugg kom i overflaten.

- Hun spretter opp og lurer på hva i all verden som skjer. Sånne snellehyl er ikke dagligdags i Storsjøen, skriver Kent til meg.

- Ørreten dro ut 300 fot før jeg fikk tatt stanga, skriver han.

FISKELYKKE:
Kent Storbæk med ørreten som ble
veid til 7 kilo i båten. Lengden ble
målt til 83 cm. 

Han forteller at Line tok over kjøringa etter at hun hadde fått på seg klærne. Og det ble en lang kamp.

- Den var forholdsvis grei å få inn til båten første gang, men dro ut igjen flere ganger. Dette er den fisken vi har fått som har stått under båten og stanga desidert hardest. Brukte en halvtime på å få den helt opp så den kunne håves.

Synes du denne ørreten var stor? Ta en kikk på denne

Kent skriver på sin Facebook-side at det tok ca 45 minutter fra hugget til fisken lå i håven, og de hadde driftet langt i den sterke vinden.

GOD KONDISJON:
Ørreten tok wobbleren
Troll 110s. 

- Fikk dere den i overflata eller på rigg?

- Helt i overflata. Det var stormende jubel da den var sikret. Hadde sett fisken mange ganger, så var utrolig godt å endelig få den i håven. Vanvittig spennende, skriver Kent Storbæk til meg.

Ørreten ble veid i båten og dro vekta til 7 kilo. Den ble målt til 83 cm lengde og er soleklar ny ørretrekord for fisketeamet. Fisken lot seg friste av en wobbler fra Snekkerbua.

Tørrflue-bonanza: 10 ørreter over 2 kg samme dag
Nysgjerrig på trollingfiske? Les mer her
Lik og følg gjerne @teampropell på Facebook

Les mer om ørret

Ingen kommentarer: